През годините с непрекъснати инвестиции хотел Иванов подновява и се стреми да предлага на своите клиенти уютно място за почивка с приятели, място където може да осъществите своите бизнес срещи и приятни поводи с незабравими спомени.

Уют и топлина

Погледът към всяко кътче обособено в хотела ще се напълни от топлината и красотата, с която е създадено. Приветливата обстановка ще допринесе за Вашата незабравима почивка.

Базата на Хотел Иванов се състои от два корпуса.

Корпус А е на три етажа и предлага 35 стаи и 5 апартамента с капацитет за 70 гости. Корпус Б е на пет етажа с капацитет 65 стаи за 190 посетители.

Всички стаи са модерно оборудвани, като всяка от тях разполага със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия и разбира се интернет, необходим почти на всеки посетител на хотела.

Конферентни зали

Хотелът разполага с 3 конферентни зали, които са модерно оборудвани за презентации и са често предпочитани от групи фирми.

Студентите

За студените дни хотелът разполага със затворена и отоплена тераса, която Ви очаква с любим човек да похапнете и отпочинете. С чаша вино и добър приятел Вашата почивка ще се превърне в един незабравим спомен.

Не се колебайте къде да отпочинете. Хотел "Иванов" Ви очаква!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please follow & like us :)
Facebook20
Facebook
Google+
https://hotel-ivanoff.com/hotel">
Twitter
SHARE0
  • София
  • Лондон
  • Ню Йорк
Хотел "Ivanoff"
ул. „Петър Ангелов“ № 15
5250 Свищов
hotel_ivanoff@abv.bg
+359 887 288 117
ИНВЕСТ СТРОЙ МОНТАЖ ЕООД предоставя пълен набор от строителни услуги! Нашият екип Ви гарантира високото качество на ползваните материали, строителните дейности и довършителните работи.

X